Xiaomi Kamera Sigurie C400

Në stok
Kamer sigurie C400 me imazh tejmase të qartë me cilësi 2.5K. Mund të rrotullohet 360 gradë horizontalisht dhe 106 gradë vertikalisht. Mund ta lidhni me çdo pajisje smart si celularë, tablet ose orën inteligjente Mi, për të qënë gjatë gjithë kohës koherent me çfarë ndodh.
8 000 Lekë

Kamer sigurie C400 me imazh tejmase të qartë me cilësi 2.5K. Mund të rrotullohet 360 gradë horizontalisht dhe 106 gradë vertikalisht. Mund ta lidhni me çdo pajisje smart si celularë, tablet ose orën inteligjente Mi, për të qënë gjatë gjithë kohës koherent me çfarë ndodh.

 

Shto një koment

Bëhu i pari që komenton këtë produkt.

Rishikimi juaj është dorëzuar për miratim.