Rreth nesh

 

Dyqani i Trebit është një shitës me pakicë kompjuterik kryesor i themeluar në mes të vitit 2010, duke shitur Desktop dhe Laptopë të Konsumatorit dhe
Klasës së Biznesit, Workstations, Serverë, Monitorë, Kompjuter Lojërash, Pajisje dhe Pajisje të Rrjetit, Printera, Pajisje të Ndryshme dhe Aksesorë, Shërbim Fitues i Çmimeve i angazhuar për t’u bërë më i dashur dhe treg i besuar për Shqipërinë.
Ne pandërprerë ndjekim këto qëllime duke ofruar një përvojë superiore të blerjes, ofrim të shpejtë dhe shërbim yjor ndaj klientit.

Mund të na gjeni shume lehtë në rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram ose të vizitoni dyqanin tonë online.


Misioni Ynë

 

Ti shërbejmë klientëve tanë në çdo kërkesë me përpikmëri.

Të vendosim çmimet më konkuruese në treg bazuar në një shërbim cilësor dhe të kualifikuar.

Të ruajmë nj marrëdhënie të shëndetëshme dhe afatgjatë me çdo klient.

 

Vizioni Ynë

 

Të jemi pranë jush në çdo moment në çdo vend që ju ndodheni.

Të sjellim në tregun tonë produketet dhe markat më të reja të teknologjisë.

Çdo klient të ketë një marrëdhënie të lumtur me paisjet e tij teknologjike.

 

 

Pyetjet më të shpeshta

 

1. Cili është orari që dyqani juaj është hapur?

Ne ofrojmë shërbim në dyqanin tonë çdo ditë të javës , duhe nisur aktivitetin në orën 9 në mëngjes dhe përfundojmë në orën 8 në mbrëmje.

 

2. A ofroni pagesë me këste?

Gjitashtu Trebit ofron pagesë me këste nëpërmjet IuteCredit. Ju mund ta bëni aplikimin në IuteCredit direkt nga faqja jonë duke plotësuar formën pasi keni aplikuar “Paguaj me Këste” në produktin e përzgjedhur.

 

3. A ka kosto eksrta për transportin në qytete të tjera?

Që nga Janari 2021 ju nuk do të paguani asnjë vlerë ekstra për transportin e produktit.

 

4. Çfarë mund të blej me këste tek tr3bit.al?

Ju mund të blini me këste të gjithë produktet tona ku përfshihen (smartphone-t, tabletat, aksesorët origjinalë, smartwatch etj.) Për të blerë me këste ju mund të aplikoni menjëherë përmes IuteCredit në website-in tonë www.tr3bit.al duke përzgjedhur produktin e dëshiruar dhe duke klikuar “BLI ME KËSTE”.

 

5. Cfarë do të thotë celularë vitrine?

Janë produkte/celularë që janë përdorur për reklamime në dyqanet e Apple, Verizon, Samsung AT&T etj. Nuk kanë shenja përdorimi ose kanë shenja minimale nga qëndrimi në vitrinë apo lëvizja nëpër rafte por NUK janë përdorur nga klientë me kartë.

 

6. Si mund të blej me këste?

Për të pëfituar nga mundësia e blerjes me këste duhet të jeni minimalisht 1 muaj në marrëdhënie pune. Edhe nëse jeni në një punë që nuk ju paguhen sigurimet, ka raste që kërkesa juaj mund të aprovohet pas aplikimit. Ka dy mënyra për marrjen me këste: Nëpërmjet kartave BKT Prima & Credins me 0% interes. Për të aplikuar paraqituni pranë dyqaneve tona për të bërë aplikimin nga POS. Nëpërmjet Iute Credit vetëm me kartë ID, me interesa minimale. Nëse jeni klient i ri për blerje me vlerë deri në 30,000 lek përfitoni pagesë me këste 0% për 2 muaj. Ju mund të aplikoni online ose pranë dyqaneve tona. Nëse jeni i punësuar mund të aplikoni vetëm me kartën e identitetit. Kërkesa juaj mund të aprovohet në pak minuta dhe ju mund ta bëni celularin e preferuar tuajin menjëherë.

 

7. Si mund të blej një telefon me këste me 0% interes?

Ju mund të blini telefon me këste 0% interes nëse dispononi kartë krediti BKT Prima ose Credins. Këto jane karta specifike për blerje me këste. Mjafton të keni limit në kartën tuaj sa vlera e telefonit që dëshironi të blini në mënyrë që të bëni transaksionin. Për tju informuar më tepër në lidhje me kartat dhe limitit mund të kontaktoni me bankën tuaj.

 

8. Cfarë garancie ofroni për telefonat?

Ne ofrojmë garanci deri në gjashtë muaj për produktet e vitrinës dhe një-dy vite (në varësi të modelit të celularit) për celularët e rinj. Në përfundim të garancisë, përfitoni 2 vite asistencë teknike që përfshin rregullime në kosto të telefonit.

 

9. Sa duhet të paguaj për transportin?

Ne mundësojmë transport FALAS në të gjithë Shqipërinë.