Redmi Pad

30,000 ALL
0 ALL
30,000 ALL
Kurse -30,000
4GB RAM 128GB ROM
Color: Gray
Nëntotali: 30,000
Redmi Pad

Redmi Pad

0 30,000

Redmi Pad

0 30,000
Color: Gray
Krahasoni ngjyrën
Klikoni në ngjyra / model për të krahasuar, klikoni dhe zvarritni imazhet për t'i rirenditur

Klientet kane blere gjithashtu edhe: