Macbook Air 11''

48,000 ALL
48,000 ALL
Ram 8GB CPU: Intel UHD Graph 617 1536 MB CPU: Intel Core i5 1.6GH.z Dual-Core SSD: 250 GB 
Gjendja: I Përdorur
Color: Pink
Nëntotali: 48,000
Macbook Air 11''

Macbook Air 11''

48,000

Macbook Air 11''

48,000
Gjendja: I Përdorur
Color: Pink
Krahasoni ngjyrën
Klikoni në ngjyra / model për të krahasuar, klikoni dhe zvarritni imazhet për t'i rirenditur

Klientet kane blere gjithashtu edhe: