iPhone XS

23,000 ALL
0 ALL
23,000 ALL
Kurse -23,000
Përjetoni inovacionin me iPhone XS. Me një ekran  5.8-inç Super Retina, Face ID të avancuar dhe një çip të fuqishëm A12 Bionic për performancë të pandërprerë. Kapni momentet me detaje të jashtëzakonshme me sistemin me dy kamera dhe shijoni dizajnin...
Gjendja: I Perdorur
Size: 256 GB
Nëntotali: 23,000
iPhone XS

iPhone XS

0 23,000

iPhone XS

0 23,000
Gjendja: I Perdorur
Size: 256 GB

Klientet kane blere gjithashtu edhe: