Dyson Supersonic Hair Dryer

44,000 ALL
49,990 ALL
44,000 ALL
Kurse 5,990
Tharësja e flokëve Dyson Supersonic™ HD15 është një paisje e veçantë për kujdesin e flokëve, e cila përdor teknologjinë më të fundit dhe ofron lidhje gjithëpërfshirëse për të arritur rezultate optimale në stilim: Përdor motorin e fuqishëm dixhital Dyson V9...
Nëntotali: 44,000
Dyson Supersonic Hair Dryer

Dyson Supersonic Hair Dryer

49,990 44,000

Dyson Supersonic Hair Dryer

49,990 44,000

Klientet kane blere gjithashtu edhe: