Dyson AirWrap Complete Long

51,990 ALL
54,990 ALL
51,990 ALL
Kurse 3,000
Dyson Airwrap HS05 është një mjet shumë i avancuar dhe i stiluar për individët me flokë të gjatë: Përdor motorin dixhital Dyson V9 për performancë të lartë. Përfshin bashkëngjitje të ri-inxhinieruara që përdorin rrjedhën e ajrit të përmirësuar të Coanda...
Nëntotali: 51,990
Dyson AirWrap Complete Long

Dyson AirWrap Complete Long

54,990 51,990

Dyson AirWrap Complete Long

54,990 51,990

Klientet kane blere gjithashtu edhe: