Dyson AirWrap Complete Long Ceramic Pink and Rose Gold

59,990 ALL
64,990 ALL
59,990 ALL
Kurse 5,000
Dyson Airwrap HS05 është një mjet shumë i avancuar dhe i stiluar për individët me flokë të gjatë: Përdor motorin dixhital Dyson V9 për performancë të lartë. Përfshin bashkëngjitje të ri-inxhinieruara që përdorin rrjedhën e ajrit të përmirësuar të Coanda...
Nëntotali: 59,990
Dyson AirWrap Complete Long Ceramic Pink and Rose Gold

Dyson AirWrap Complete Long Ceramic Pink and Rose Gold

64,990 59,990

Dyson AirWrap Complete Long Ceramic Pink and Rose Gold

64,990 59,990

Klientet kane blere gjithashtu edhe: