Dron Tucok 011 RTS

30,000 ALL
33,990 ALL
30,000 ALL
Kurse 3,990
Kamera 4K. Transmetim FPV 3km largesi. Bateria e dronit ofron një kohë fluturimi deri në 56 minuta. Gimballi i dronit ka tre aksa dhe është i pajisur me teknologjinë EIS për të reduktuar drastikisht tërmetet dhe tronditjet gjatë regjistrimit të...
Nëntotali: 30,000
Dron Tucok 011 RTS

Dron Tucok 011 RTS

33,990 30,000

Dron Tucok 011 RTS

33,990 30,000

Klientet kane blere gjithashtu edhe: